DINO EGGS  Glazen videlampen


Design vindt zijn oorsprong vaak in de natuur, zo óók bij deze glasbollen die grote Dinosaurus eieren lijken ofwel DINO EGGS.

 

Deze SUPER GAVE vide lampen zijn leverbaar in ontelbare variaties, met een ronde-, rechte- of ovale plafondplaat in meerdere afmetingen.  Hierdoor is de DINO EGGS toepasbaar in iedere woning bij iedere interieur stijl.  Uitermate geschikt voor hoge ruimtes als VIDE lamp met een exclusieve uitstraling.

 

Kwaliteit en Luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs.


De hoogwaardige glasbollen zijn leverbaar in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen en in combinatie met onze fraaie DIMBARE LED filament lampen geven zij een sfeervolle uitstraling.

 

De hoogte van de lampen is tijdens de montage eenvoudig instelbaar. Zeker bij vide lampen is de lengte van de snoeren zeer belangrijk. Dus is jouw plafond extra hoog? Geen probleem wij maken de lengte van de snoeren op jouw maat zodat ook jouw videlamp PERFECT hangt.

 

Maatwerk videlampen met glasbollen worden op verzoek door ons volgens jouw specificaties gemaakt. Wij vertalen jouw ideeën in een prachtig eigentijds Design.

Bestel je nú DINO EGGS VIDE LAMP en ontvang:

GRATIS een LED-upgrade mét LED-dimmer.

Jouw voordeel kan oplopen tot € 180,-

 

Bekijk in alle rust onze gehele collectie.   

De "GRATIS LED-ACTIE' loopt tot 31-10-2023 Tags:  Moderne, Design, Videlampen, Glasbollen, Glaskappen,, Glasstolpen, Dinosaurus,  ei, Dino,  eggs, maatwerk, Vide lamp, Lampen, op, maat,